404

A keresett tartalom sajnos nem elérhető.

Semmi gond, kattints a piros gombra, és nézd meg, hátha ez az, amit kerestél!

TOVÁBB

Ezzel foglalkozunk

Önfejlesztési Rajzkurzus

 

Tanfolyamunk segítségével megszerzed az élethű rajzolás képességét, megismered mindkét agyféltekéd erősségét, megtanulod használni őket, és megtapasztalod a különbségeket a két agyféltekéddel kapcsolatban.

Gazdagabb leszel továbbá sok olyan infromációval az önismerettel, önfejlesztéssel kapcsolatban, amelyek a harmonikus élethez nyújtanak majd hatékony segítséget.

 

MEGNÉZEM A TANFOLYAMOT

Színkeverés Művészete Tanfolyam

 

Tanfolyamunk segítségével megtanulod, hogy mit üzennek a színek, milyen hatással vannak lelki világunkra, hogyan tudunk általuk fejlődni és gyógyulni. A jobb agyféltekés rajzolás technikájával kombinálva gyönyörű képeket fogsz festeni a kurzuson (3.nap természetképet fotó alapján, 4.nap pedig színharmonikusan megkomponált csendéletet!) Minden alapot elsajátítasz ahhoz, hogy saját magadtól egyre gyönyörűbb festményeket alkoss!

 

MEGNÉZEM A TANFOLYAMOT

Portrérajzolás rendelésre

 

Napjainkban egyre nagyobb fejtörést jelent az embereknek szeretteik megajándékozása. Ingergazdag környezetünkben, a nagy választékban az ember sokszor azt sem tudja hova kapja a fejét, mivel okozzon örömet. Ne tévesszük szem elől! Az ajándékozás arról szól, hogy örömet okozzunk, (lehetőleg maradandó élménnyel együtt), és kimutassuk szeretetünket, nagyrabecsülésünket! Lepd meg magad, vagy szeretteidet egy kézzel készített grafitportréval.

 

ÁRAK - INFORMÁCIÓK

BLOG

Egészséges önbizalom

“Akinek van kellő akaratereje, önmagába vetett tántoríthatatlan hite, na és persze némi szerencséje is – a szerencse pedig mindig tudja, hogy hová, milyen mértékben kell mennie -, az egészen biztosan jól fogja érezni magát a bőrében. Rá fog érezni az élet ízére, értelmére, önmaga helyére és szerepére. “   -Reményik László-  „Önbizalom – az önmagadba vetett hited mértéke”  Az önbizalom a belső erőnk egyik  legfőbb alapja, mely önismereten alapszik; megmutatja, hogy […]

Céltudatosság

A legtöbb ember véletlenszerűen él: belesodródnak egyik kapcsolatból a másikba, egyik munkahelyről a másikra vándorolnak, és reménykedve várnak, hogy bekopogtat a szerencse hozzájuk olykor, és jobb pénzügyi helyzetbe kerülnek, egészségesebbek lesznek, boldogabban alakul életük… majd egyszer. Így azonban a kiszolgáltatottság érzés lesz biztos az életükben, hiszen az úgynevezett sorsa bízzák a dolgok alakulását. Pszichológiai tény, hogy olyan mértékben tudjuk  jól érezni magunkat, vagy érzünk pozitívan önmagunk iránt, amilyen mértékben tudjuk, hogy életünk irányítása […]

Spirituális tanmesék…

“Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Csupán egyetlen szót vésett bele: ELMÚLIK …” “Egy ember éjszaka azt álmodta, hogy az Úrral sétál a tengerparton. Jelenetek villantak föl az életéből. Minden egyes jelenetnél két, párhuzamos […]

Amennyiben mégsem találtad meg amit kerestél, nézz körül a fenti menüsorban, vagy írd meg nekünk, mivel kapcsolatban van szükséged információra!

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha nem akarsz pénzt kidobni, ezt mindenképp olvasd el!

Hasznos tanácsok a számodra megfelelő jobb agyféltekés rajztanfolyam kiválasztásához

 

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM ELLENŐRZŐ LISTA

Hasznos gondolatok, értékes tanácsok a jobb agyféltekés gondolkodásmóddal, önfejlesztéssel kapcsolatban

 
 

FELIRATKOZOM AZ INGYENES HÍRLEVÉLRE